Nhọrọ nke Onye kọntaktị AC Voltaji dị ala na imepụta ọkụ

A na-ejikarị ndị kọntaktị AC obere voltaji na-agbanye ma gbanyụọ ọkụ eletrik nke ngwa eletriki, nke nwere ike ijikwa ngwa ike site n'ebe dị anya, ma zere mmerụ onwe onye mgbe ị na-agbanye ma gbanyụọ ọkụ ọkụ nke akụrụngwa.Nhọrọ nke kọntaktị AC dị ezigbo mkpa maka ịrụ ọrụ nkịtị nke akụrụngwa ike na ahịrị ọkụ.
1. Ọdịdị na parameters nke AC contactor
N'iji ya eme ihe n'ozuzu, a chọrọ ngwaọrụ kọntaktị AC ka ọ nwee nhazi kọmpat, dị mfe iji, ngwaọrụ ịfụ magnetik dị mma maka kọntaktị na-agagharị agagharị na static, ezigbo arc extinguishing effect, efu flashover, na obere okpomọkụ ịrị elu.Dị ka usoro ikpochapụ arc si dị, a na-ekewa ya na ụdị ikuku na ụdị oghere, na dịka usoro ọrụ si dị, a na-ekewa ya na ụdị electromagnetic, ụdị pneumatic na ụdị pneumatic electromagnetic.
A na-ekewa parampat voltaji nke kọntaktị n'ime voltaji dị elu na obere voltaji, na obere voltaji bụ n'ozuzu 380V, 500V, 660V, 1140V, wdg.
A na-ekewa ọkụ eletrik ka ọ bụrụ ihe ọzọ na-agbanwe ugbu a na ugbu a kpọmkwem dịka ụdị ahụ si dị.Ugbu a parameters na-agụnye gosiri na-arụ ọrụ ugbu a, kwetara kpo oku ugbu a, na-eme ugbu a na-agbaji ugbu a, kwetara kpo oku ugbu a nke inyeaka kọntaktị na obere oge nagide ugbu a nke contactor, wdg The general contactor nlereanya parameters na-enye kwekọrịtara kpo oku ugbu a, na e nwere ọtụtụ gosiri. mmiri na-arụ ọrụ kwekọrọ na ọkụ ọkụ ekwenyero.Dịka ọmụmaatụ, maka CJ20-63, a na-ekewa ogo ọrụ ugbu a nke kọntaktị bụ isi na 63A na 40A.63 na ihe nlereanya ahụ na-ezo aka na nkwekọrịta kpo oku ekwenyela, nke metụtara ihe mkpuchi mkpuchi nke shei contactor, na akara arụ ọrụ ugbu a metụtara ibu arọ ahọrọ, metụtara ọkwa voltaji.
A na-ekewa eriri igwe kọntaktị AC na 36, ​​127, 220, 380V na ndị ọzọ dịka voltaji si dị.Ọnụ ọgụgụ nke okporo osisi kọntaktị na-ekewa n'ime 2, 3, 4, 5 poles na na.Enwere ụzọ abụọ nke kọntaktị inyeaka dị ka emeghe na-emechikarị, ma họrọ ya dịka mkpa njikwa siri dị.
Akụkụ ndị ọzọ na-agụnye njikọ, oge na-agbaji, ndụ igwe, ndụ eletrik, ugboro ole a na-ekwe ka ọ na-arụ ọrụ, dayameta wiring kacha mma, akụkụ mpụga na nha nrụnye, wdg. Nhazi nke kọntaktị kọntaktị.
Ụdị kọntaktị nkịtị
Jiri udi koodu maka ahụkarị ibu ihe atụ ahụkarị akụrụngwa
AC-1 anaghị emepụta ihe ma ọ bụ ibu micro-inductive, ọkụ na-eguzogide ibu, ikpo ọkụ, wdg.
Mmalite na nbibi nke AC-2 induction moto crane, compressors, hoists, wdg.
AC-3 cage induction moto na-amalite, na-agbaji Fans, nfuli, wdg.
AC-4 cage induction moto na-amalite, ntụgharị braking ma ọ bụ onye na-akwado moto nso, mgbapụta, ngwa igwe, wdg.
AC-5a oriọna na-agbapụ oriọna dị elu dị ka oriọna mercury, oriọna halogen, wdg.
Ọkụ ọkụ na-agbanyụ ọkụ maka oriọna AC-5b
AC-6a transformer on-off ịgbado ọkụ igwe
Capacitor na-apụ apụ nke AC-6b capacitor
AC-7a Ngwa ụlọ na ihe ndị yiri ya dị obere inductance oven microwave, ọkpọ aka, wdg.
AC-7b moto na-ebu friji, igwe na-asa ákwà na ike ndị ọzọ na-agbanye ma gbanyụọ
AC-8a moto Compressor nwere hermetic refrigeration compressor nwere ntọhapụ bufe ibu ọrụ ntuziaka
AC-8b moto Compressor nwere hermetic refrigeration compressor nwere ntọhapụ ibufe ibugharị akwụkwọ ntuziaka

Nhọrọ nke Onye kọntaktị AC Voltage dị ala na imepụta ọkụ (1)
Nhọrọ nke Onye kọntaktị AC Voltage dị ala na imepụta ọkụ (2)

Oge nzipu: Jul-10-2023